Logik

Det är faktiskt inte konstigt att vi som tvingas leva delar av vår tid i garderoben blir så besatta av utklädningslådan. 

Eller kanske är orsakssambandet det omvända. Mamma har anklagat sig för en hel del hon gjort eller inte gjort, som eventuellt kunde lett fram till mitt olyckliga tillstånd. Men det där med att hon lät mig sova i utklädningslådan, det har hon missat.  

Fan, jag tror jag saknar att gå på queerklubb. Eller att ha ett hångel på gång. Jaja. 

Varje gång

jag råkar ta del av medieflödet påminns jag om nya effekter av regeringsskiftet.

"Subvention av hushållsnära tjänster ska införas så fort som möjligt." Shit, det hade jag förträngt. Exempelvis.

Jag gömmer mig på slottet idag.

Little boxes

Att hantera sitt beroende av andra människor, i en kontext som försöker upplösa normer och former för mänskliga relationer, det är det svåraste av allt.

Men att stänga in sig i sin lilla lägenhetslåda och låtsas som om inte är inget alternativ. I längden.

Blå, blå vindar och kval, första dagen

När jag varit i skolan till ett jobbade jag till nio tog jag en promenad i Solna och kände inte närheten till Sumpan som en trygghet längre, för nu är hela skiten mörkblå.

Och jag var trött så trött, men sedan hittade jag en container och valaffischer och allt som liknade byggmaterial samlade jag i min källare, men snygga stolen lämnade jag kvar. Jag var sopletare och sakkletare, och just då tänkte jag inte på det som en motståndshandling, men det skulle det väl kunnat ha varit.

Det såg nog iallafall så ut där jag stod och ryckte ner Reinfeltad kartong, och performativiteten är allt, har jag hört. Eller var det tankeöverbyggnaden? Äh, falsk dikotomi. Iallafall vart jag pigg, och nu ska jag borgerligt arbeta på mitt hem. Det ska vara min hyresrättsliga borg minst fyra år framöver.

Näe II

Inget övergående i sikte. Jag har regredierat till att blogga i mina vänners kommentatorsfunktioner. Det står jag för. (Nu måste det väl vara jinxat ändån?)