Om man skulle göra en fett-attack

Alltså det är inte det att jag inte har någon humor. Men att hylla pro-ana med sitt klubbkoncept är inte häftigt. Det är jävligt cyniskt. Som synes verkar inte fansen ta det som ett skämt heller direkt.

Fast det verkar vara en ganska rolig klubb. Vi kanske skulle gå dit? I våra bästa kasslerframkallande nästrumpbyxor och för tighta t-shirtar, göra en fat-attack? Kanske måla något sorts budskap på våra svulstigaste kroppsdelar? Liksom, om de vill vara härliga och promota ana-rörelsen med en klubb måste de väl tåla att vi är härliga och använder den plattformen för våra egna syften?

Hör av dig om du vill hänga på. Det finns förstås ingen nedre BMI-gräns för att få delta, fat is at state of mind.

_________________

Förtydligande har eftersökts: Klubben profilerar alltså klubben genom att skriva att de öser på med epilepsi, anorexi och vodka-pistoler", vilket väl ska föreställa lite edgeigt och tufft och postironiskt.

Men ironiskt vet jag inte, för på arrangörernas my space så är det någon brud som skriver att hon älskade deras pro-anafest, och att hon nu gått ner fem kg för att bli lika smal som de är.
__________________

Mjaha, nu har de tagit bort texten om anorexi och epliepsi och ersatt den med något om lösögonfransar. Det spelar ingen roll, poängen för mig var aldrig att de var onda, utan att deras klubb vore en jäkligt bra arena för en fettatack, eftersom de uppenbarligen redan gjort frågan om kroppsfett till just en fråga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback