Rapport från heteroland

När jag kom ut pratades det mycket om heterotjejer som hånglade med varandra för att få killar. Det var bifobi förstås, och det kändes ju inte så härligt för mig. Jag vet inte om det är så konstruktivt, men jag vill vidareförmedla bifobin genom att ÄNDA BARA BERÄTTA att på den här festen det killarna som kramas och hånglar med varandra för att få tjejer. Alltså, feminina, heterosexuella tjejer. Jävla teasers. Heterokillarna alltså. Ja, ni fattar.

Kommentarer
Postat av: Matti

Här får du en present. Om du inte kan se den i chatten eller wappen får du masa dig hem till mig och titta på den:
http://youtube.com/watch?v=7HmkLu24w2o

2007-06-23 @ 03:53:26
Postat av: Rissen

"Why would they call me anything/anything but dr string?" I love it. Tack!

2007-06-23 @ 13:00:37
Postat av: Matti

Alltså jag har ju läst det här inlägget flera gånger och bara "nää, jag fattar inte" och även pratat i telefon med digom saken och bara "men, jag fattar inte".
Men alldeles nyss kom jag att tänka på när jag dejtade en bisexuell bioman och vår raggritual innebar att vi sågs på Pattan och jag skulle stå bland de butchiga brudarna och dricka öl och titta på när han dansade/hånglade med andra killar.
Sen avgjordes dealen alltid vid garderoben vid stängningsdags.
Så jo, jag fattar. Plötsligt.

2007-06-25 @ 14:10:48
Postat av: Rissen

Nu är det jag som inte riktigt fattar. Du tänker på själva grejen med att hångla med A för att få ligga med B? Jo, det är förstås lite märkjligt. Men min huvudfundering vart mer: om JAG tycker att de är teasers därför att de spelar på bögighet för att få ligga med heterotjejer, vad gör det isåfall med MIN könsidentitet och sexuella läggning? Blir jag bög då? Eller bara en bland tjejerna som går på tricket, fastän inte attraktiv för "heterokillarna"?
Näe, jag är ju en bitjej som utgår från att queera praktiker=queera begär=jag finns med på banan. Men det gjorde jag ju inte. Så, å ena sidan: jag är bara gnällig för att jag inte fick hångla. Å andra sidan: Eftersom jag varken var en safe person att uppvisningshångla med eller en av de åtråvärda feminina tjejerna existerade jag inte som sexuellt objekt/subjekt.
Mycket märkligt.

2007-06-25 @ 15:30:41
Postat av: Anonym

Om de spelar på bögighet för att få ligga med heterotjejer eller bi"tjejer". Vad är skillnaden?
"Eftersom jag varken var en safe person att uppvisningshångla med eller en av de åtråvärda feminina tjejerna existerade jag inte som sexuellt objekt/subjekt." Eh, men, wow, är det första gången du känner så? Jag är inte ironiskt, bara äkta förvånad.
Själv brukar jag inte se det som att jag finns med på banan vem som än hånglar med vem. De är ju upptagna med varandra liksom. Jag kan stå i hörnet och röka. Fan att jag slutade röka.
Jag kan ju ta med origamipapper ut på krogen och börja vika tranor istället.

2007-06-25 @ 16:09:28
Postat av: Rissen

Okej, definitionen av "jag" får nog breddas lite för att jag ska kunna kommunicera vad jag menar. Självklart brukar jag inte vanligen känna att jag, personen som är jag har tillträde till andras hångel.
Jag menade att "jag" som position, som ganska-butchig-bitjej inte hade någon som helst funktion, inte ens en utanförposition i det sammanhanget. Min position var inte läsbar och därför existerade jag inte. Det som förvånade mig var att jag uppfattade dem som personer som borde kunna läsa mig, eftersom de ägnade sig åt någon sorts queereri.
Alltså, jag tycker inte så hemskt synd om mig själv, men det var en intressant upplevelse tyckte jag. Att tro sig läsbar och "med på banan" och sedan inse att man haft HELT FEL.
Jag kan tillägga att en av killarna i nyktert tillstånd bekräftade att deras "kelande" med varandra var ett sätt att få tjejer.

2007-06-25 @ 16:17:25
Postat av: Rissen

"Om de spelar på bögighet för att få ligga med heterotjejer eller bi"tjejer"."
Nej egentligen är det ingen skilnad. Jag är väl helt enkelt bortskämd med att killar som spelar på bögighet inte gör det med slutmålet att få återupprätta en "riktig" maskulinitet genom att kamma hem en tjej med "riktig" feminitet. Äh. Nu märker jag att jag upprepar mig. Jag får väl skriva en förklarande, strukturerad blogg när jag gitter.

2007-06-25 @ 16:51:24
Postat av: Matti

Ok.

2007-06-25 @ 17:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback